26 Ağustos 2008 Salı

İRMİK TATLISI

Bu harika tatlının tarifini yemek günlüğünden aldım. Eşimin Almanya'dan tatile gelip döncek olan ablası için yapmıştım. Benim irmikli muhallebim biraz koyu olmasından başka bir problemi yoktu. Muzlusu gerçektende nefis oluyor.Çok doyurucu bir tatlı, oyüzden tavsiyem yemekten 1-2 saat sonra ikram etmeniz. Veya aç misafirlere :)



Tarife burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Afiyet olsun.

2 yorum:

  1. pek severim irmik hahtlısını..

    Bu da değişik bir tarif olmuş. Ellerinize sağlık..

    sıcacık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. mmmhh nefiss görünüyor, ellerine saglik canim, kocaman öpüldün ...

    YanıtlaSil