14 Temmuz 2008 Pazartesi

MAKARNA SALATASI

.........Herkese günaydın ve iyi haftalar,

.........Buda benim makarna salatam. Hafta sonu yine yemek yapıp yemektense salata tarzı şeyler yapıp atıştırmayı tercih ettik. Cumartesi günü kısır, Pazar günü makarna salatası. Yanlarında da diyalogyemekleri'nde gördüğüm buzlu çay ve evde dvd keyfi... Süper bi hafta sonuydu. İnşallah sizinkide iyi geçmiştir.

.........Makarna salatasının tarifi fazla detaya girmeden anlatıyım; Yarım paket haşlanmış makarna, Konserve garnitür, 4-5 adet küçük doğranmış salatalık turşusu ve yoğurt.Bir güzel karıştırılıyor ve hapur hupur yeniyor. Biz mayonez katmıyoruz!! Biraz yağlı ya, fazla kalori almaya gerek yok. :)


5 yorum:

  1. Günaydın Sevgili Öznur,güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Haftasonu dvd keyfimi? al benden de o kadar. Ben de Lost 4. sezona takıldım, hala da bitmedi:)Makarna salatası çok lezzetli görünüyor, ellerine sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. slmmm...buzlu çayı beğendiniz mi..merak ettim..salata da en sevdiğim salatadır..ellerine sağlık.slmlar

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar olur, haftasonu dvd keyfi ve makarna salatası eşliğinde geçti bizde de! Ve ben de bugün işe makarna salatası&karpuz getirdim :)) Ne tesadüf değil mi? Bu arada ellerine sağlık, makarnan çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  4. Hepinize yorumlarınlarınız için sağolun kızlar.

    Limonlu kek; biz Lost 4. sezonu bitirdik ama keşke bitirmeseydik devamını kimbilir ne zaman izliycez. :( Size iyi seyirler.

    Diyalogyemekleri; ewet buzluçayın süperdi ellerine sağlık canım.

    Aslı'cım bu kadar tesadüf olur gerçekten. Seninde ellerine sağlık afiyet olsun. :) Vişneli kekinde harikaydı sağol. En kısa zamanda bloğuma koycam.

    YanıtlaSil
  5. Buzlu cay burda paketlerde satiliyor,ben pek icmedim ama elde yapilanada hayir demem,salata nefis olmus eline saglik öznurcum

    YanıtlaSil