4 Mayıs 2008 Pazar

ÇİLEKLİ PASTA



.....Bu pasta Ankara'dan doğum gününü kutlayalım diye kalkıp gelen kardeşimin doğumgünü pastası. Tarifini vermiyorum çünkü diğer pastam gibi hazır pasta tabanından ve hazır pasta kremalarından yaptım. Üstünede ufak ufak doğranmış çilekleri jöle ile karıştırıp koydum ama pek hoş bir görüntü olmadığı için doğruyu söylemek gerekise tavsiye etmem. Çilerkeri bütün ve jölesiz koysaymışım daha iyiymiş. Krem şanti süslemeside bizzat doğum günü sahibi kardeşime ait. Burdan tekrardan kendisinin doğumgününü kutlar birlikte nice yıllar dilerim.

6 yorum:

  1. canımın içi ablacığım "şuan çok duygusalım..." :) evet bizzat süslediğim bu pasta yaptığın diğer yemekler gibi çok güzeldi. yediğim en güzel ve en anlamlı pastaydı ve geçirdiğim en güzel doğum günü ;)seni çok seven kardeşin Özge.

    YanıtlaSil
  2. görüntüsü çok güzel bence.yeme şansım olsaydı daha da güzelmiş olurdu eminim :D

    YanıtlaSil
  3. ben doğum günü çocuğunun arkadaşıyım... süper olmuş pasta... valla bu kız azının tadını biliyo. öznur abla tebrik ederim ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Bence de görüntüsü çok güzedl görünüyor. Özge becerirmiydi öyle mutfakta yardım işlerini. :)Öznur abla Özge yemeklerinizen çok bahsediyordu bu rejimde şimde güzelim pastayı görmek pek iyi olmadı ama dayanmak lazım ama demi :)Bol doğum günü pastalı günler. :)Gülşah...

    YanıtlaSil
  5. Cok sahane olmus, ellerine saglik canim. Sevgiler.

    YanıtlaSil