10 Eylül 2008 Çarşamba

ÇAY SAATİ- KOKOŞ KURABİYE


KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN



Herkese merhabalar,
Çoooooooooooooooook uzun bir süre ara verdiğimin farkındayım kusura bakmayın ama ramazan beni çok yordu elimi ayağımı kıpırdatcak hal bırakmadı. Şimdi de araya bayram tatili gircek. Tatilde şehir dışında olacağımız için de yazamayınca 1 aydan fazla yazamamış olacaktım bende teeeee ramazandan önceki bi akşam çayı misafirlerim için hazırladıklarımı sizlerle paylaşıyım dedim.

En üstte gördükleriniz benim balkonda yetiştirdiğim nanelerim. Bakımı yetiştirmesi hatta çoğaltması çok kolay. Herkese tavsiye edirim.

Çay saati içinde; mercimek köftesi, zeytinyağlı dolma, patatesli küçük gül böreği ve Dr.Oetker'in Kokoş Kurabiyesi. Hindistan cevizini sevenler için harika bir tat, mutlaka denemeleri lazım.


Son olarak;

HERKESİN GELECEK BAYRAMI ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN
HAYIRLI BAYRAMLAR






9 yorum:

  1. BİR ÖMÜRDEN DAHA BEREKETLİ OLAN BU GECEYİ İDRAK VE İHYA ETMEYİ RABBİM CÜMLEMİZE NASİB EYLESİN DUALARIMIZI KABUL EYLESİN SELAM VE DUA İLE

    YanıtlaSil
  2. Kadir geceniz mubarek...dualariniz kabul olsun insallah...opuyorum seni...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayirli kandiller...
    http://hunerlieller.net

    YanıtlaSil
  4. hayırlı kandiller

    iyi bayramlar

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

    YanıtlaSil
  6. Öznurcum çok özlettin kendini.çok güzel lezzetlerle gelmişsin.kadir gecen mübarek duaların kabul olsun canım.hayırlı bayramlar.
    öpüyorum kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. saol canim senin ve aileninde bayrami simdiden mübarek olsun... mamalarin yin cok lezzetli görnüyor... tam benlik ve caylik :)

    sicacik sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Bayramin kutlu olsun canim.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, size sevgilerimle beraber etkinlik için davetiyemi de bırakıyorum katılmanız ümidiyle, sevgiler.
    PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ
    shttp://porselendemlik.blogcu.com/ ,
    http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve
    http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır.

    Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
    Hanımlarla yapılan günlere,
    Beş çayına gelen misafirlere,
    Her biri birbirinden lezzetli tarifler

    MERHABA SEVGİLİ DOSTLARIM

    6 Ekim2008 (pazartesi) -19 Ekim 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğinin Ev Sahibeliğini Ben( Birsel ve İrem )http://annekizmutfaktayiz.blogspot.comyapacağım


    Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.


    Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için, İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.


    Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarakYADA CBOXA YAZARAK bildirmenizi rica ediyorum.

    En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım.

    elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir.

    YanıtlaSil