19 Mart 2008 Çarşamba

YENİ BAMBOOM :) ve BİR YARDIM ÇAĞRISI

Bugün hiç yemek yapmadım. O yüzden sitemek ekliyebileceğim birşey bulamayınca kendimi kötü hissettim. Galiba bağımlılık yapıyor bu blog işi. Ne dersiniz?? Sizde hergün girip yeni bir yemek tarifi ekleme ihtiyacı duyanlardan mısınız benim gibi?
Bugünümü kendime ayırdım. Biraz gezip alışveriş yaptım.
İkea'ya gittim. Çok ilginç ev ve mutfak eşyaları var.





Bense öyle bir yerden sadece bir iki eşya alarak eve dönmeyi başardım. :) Bunlardan biri zaten evimde olmayan vazo idi. (yani ihtiyaç) Diğeri ise; piyasaya çıktığından beri hep merak ettiğim bamboo bitkisi. bakalım nasıl birşey. Acaba çiçek açıyor mu, boyu uzuyor mu? Vazonun altınıda evde olan cam süs taşlarla süsledim. Yalnız tek bamboo pek güzel olmadı birde helezon şeklinde olanlar var (ikeada yoktu) onlardan alyım da tek olmasın değil mi.


YARDIM

Arkadaşlar farketmişsinizdir fotoğraflarım hep aynı zeminde çekiyorum. O masa benim mutfak masam değil. İnanmıyacaksınız ama çalışma masam. Resimleri web cam ile çekiyordum ve en sonunda dijital bir fotoğraf makinesi alıyorum. Ufak bir piyasa araştırması yapıyım dedim ama işin içinden çıkamıycam galiba.
Dijital fotoğraf makinesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Kendi makineleri ne marka, memnunlar mı, hangi özelliklerde olması lazım. Ve aklıma gelmeyen ama işime yarıyabilceğini düşündüğünüz bilimum bilgiye muhtacım.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

4 yorum:

  1. Öznurcuğum, güle güle büyüt bambunu :) Pek büyümüyorlar ama. :)

    ben uzun ince vazoda bakıyorum bambuma. Var ya böyle bambu kalınlığında ince cam vazolar onlar. :) Aklında olsun...

    Kendi kullandığım makinadan söz edebilirim. Belki işine yarar.Ben kodak Z612 kullanıyorum. Şimdilik işimi görüyor. Bazı ihtiyaçlarımı karşılamıyor tabii ama amatör çekimlerim için bana yetiyor.

    Sevgiler hayatım.

    www.misssgibi.com

    YanıtlaSil
  2. Daha önceki fotagraf makinam Hp marka ve cok memnundum.Bilhassa yakin resimleri cok net cekiyordu.Sonra -bir teknoloji meraklisi olarak- kendime gecen ay SONY CYBER SHOT T 200 aldim.Bunun bir baskasi T 70 de kuzenim Damla kullaniyor.Ikimizde cok memnunuz.Ayrica blogumdaki bazi resimlerde cep telefonuma ait.Tabiki Sony Ericson K800.Birde ufak bir öneri resimlerini mümkünse gün isiginda cek!
    SEVGILER

    YanıtlaSil
  3. bambunuzu güle güle büyütün. ben hp kullanıyorum ve menunum. hayırlı kandiller. www.guzelevim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. http://www.gunesintamicinde.com/fotografciligin-sirlari-1/

    Yukaridaki linki tiklarsaniz, oradaki makaleleri yazan Suleyman Bey fotografciliktan ve dolayisiyla makinelerden anliyor. Yazidigi her seye katilmasam da danisilasi bir insan. Ilk defa alacaginiz bir makine hakkinda size fikir verebilir.

    YanıtlaSil