19 Şubat 2008 Salı

MİLFÖY HAMURUNDAN PİZZALAR



Malzemeler


  • milföy hamuru

  • sucuk

  • salam

  • sosis
  • domates

  • salça

  • zeytin

  • konserve mısır

  • kaşar rendesi

  • (herşeyin miktarı kişi sayısına göre değişiyor)

Hazırlanışı


  • Bütün et ürünleri küçük küçük doğranır ve biraz sıvı yağ ile pişirilir.

  • İçine küp küp doğranmış domates ve salça eklenip pişirilir. ocaktan alınıp hafif soğumaya bırakılır.

  • Bu arada zeytinler çekirdeklerinden ayrılır.

  • Miföy hamurlarına bütün malzemeler paylaştırılır.

  • Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.

  • Önceden ısıtılmış 200 derecede pişirilir.

  • Pişmesine yakın kaşar rendesi koyulur.

0 yorum:

yorumlarınız için teşekkürler